Home

Over ons

Franse Bulldogs

Pups geboren
Vorige nesten

Rasbeschrijving
Franse Bulldogs


Bullmastiff

Rasbeschrijving
Bullmastiff


Paarden

Dagboek

Gastenboek

Contact

Rip

Links


  Franse Bulldogs - Faya  
     
  Faya

Toen we Chester hadden gekocht wisten we dat Wil een nestje zou krijgen. We hadden een heel goed gevoel gekregen over Wil en we vonden dan ook dat zij heel erg goed bezig was met haar honden en de fokkerij.

We hielden haar website www.fromhecktree.nl goed in de gaten, die wordt dagelijks bijgehouden.


Echo foto's Amy (moeder Faya)

En op 10 oktober 2006 werd er vermeld dat Amy haar pups had gekregen met een keizersnee. Je snapt het al wij waren gelijk al verliefd op deze kleinde krummels en hebben met Wil gebeld en afgesproken dat we Faya zouden kopen.


Amy krijgt de pups met een keizersnee en Faya met haar 3 broertjes.

Faya haar stamboom: klik hier.


Amy, de moeder van Faya en Dino Détteyon, de vader van Faya.

Helaas is op 28 oktober Faymo overleden.

Hier het verhaal van Wil :
Faymo From Heck Tree R.I.P Vanmorgen was alles heel gewoon pups lekker gegeten gewogen en ze waren allemaal lekker aan gekomen. Om 10 uur was Faymo wat pieperig of hij krampjes had maar dat kan als ze wat veel hebben gegeten. Ik heb hem lekker opgepakt lekker gemasseerd en hij werd weer rusig en ging lekker slapen. Na een half uur weer weer hetzelfde gedaan maar het leek erger te worden dierenarts gebelt want hij was ook onderkoeld. Gelijk in de auto gesprongen en naar Made gevlogen, dierenarts wat vocht ingespoten en het was gelijk gebeurd. Zo erg je kunt je het niet voor stellen. Nog wel hartmassage en beademing gehad maar het mocht niet meer baten. Je staat dan voor een raadsel en ik wil weten wat de oorzaak is dus hebben we sectie verricht en nu kwam eruit dat hij een opstructie van spoelwormen in de darmen had het eerste deel was helemaal leeg toen vreselijk veel wormen op een kluit en toen gewoon weer ontlasting. Die wormen hebben gewoon de boel geblokkeerd en dat was ook niet te voorkomen geweest.

Ze zijn afgelopen dinsdag goed ontwormt ook Amy was nog ontwormt met de loopsheid en ook drie maanden daarvoor. Zo zie je maar ontwormen moet want dit kunnen de gevolgen zijn.

Faymo From Heck Tree Rust zacht....

jouw leven was veel te kort....
Faya klein (l) en net voordat ze naar ons toe kwam (rechts Face).


Alleen en samen met Chester.


Faya nu.
 


     
 
© ItKin Design 2013
Home