Home

Over ons

Franse Bulldogs

Pups geboren
Vorige nesten

Rasbeschrijving
Franse Bulldogs


Bullmastiff

Rasbeschrijving
Bullmastiff


Paarden

Dagboek

Gastenboek

Contact

Rip

Links


  Dagboek  
     
  Welkom bij het dagboek van 'Fan it Roaske'.

08-02-2018 Pups geboren! Gisteren zijn er 8 pups geboren. Er zijn nog enkele pups beschikbaar. Meer informatie.24-02-2017 Pups geboren! Op 1 februari is onze Esse fan it roaske trotse moeder geworden van maar liefs 14 pups. 3 kleine dappere kereltjes hebben het helaas ondanks alle goede zorgen het niet mogen halen. Met moeder en pups gaat het super goed, en Esse is dan ook een fantastische moeder.


Meer foto's en 3 filmpjes.

17-01-2017 Shane x Esse: rond 10 februari pups verwacht!


Meer informatie en foto's.

10-06-2016 Op 28 mei zijn 11 prachtige pups geboren.


Meer informatie en foto's.

29-04-2016 Pups verwacht.25-07-2015 De pups zijn geboren op 6 juli. Er zijn 4 reuen en 7 teven.Meer foto's.


04-07-2015 Pups verwacht 2e week juli.24-02-2015
Nog enkele pups beschikbaar. Foto's

14-01-2015 Op zondag 11 januari zijn er 12 gezonde pups geboren, 6 rode reutjes en 6 rode teefjes. Moeder en pups maken het goed.


Moeder en pups.


Meer foto's.


22-12-2014 Puppies verwacht mid januari 2015.19-12-2013 De 4 reutjes en de 4 teefjes.


De reutjes.


De teefjes.


22-11-2013 De pups zijn geboren, 4 reutjes en 4 teefjes!Meer informatie en foto's.

Als de pups het nest verlaten zijn ze ingeënt, ontwormd, gechipt en krijgen ze een voedingspakket en diverse speeltjes mee naar huis. Ook gaan de pups uiteraard mee naar huis met een stambom en een koopcontract.
17-10-2013 Pups verwacht.


09-07-2013
Alle pups zijn verkocht.

18-05-2013 Wegens annulering nog 1 pup beschikbaar (teefje).
02-05-2013 Foto: pup, naar Groningen. Meer foto's.
Met de pups en Faya gaat het erg goed. Ze groeien goed en Faya begint nu goed te wennen aan haar leven als moeder. Dit heeft me heel wat uren werk gekost om haar te leren dat ze moest liggen en niet moet zitten bij de pups, maar het is nu helemaal goed en ze zorgt er uitstekend voor.
Hieronder een overzicht van de gewichten van de pups:
Teef gestroomd met wit 244 250 282 316 356
Teef gestroomd 248 248 292 322 348
Reu Fawn met wit 252 272 320 362 388
Reu fawn 230 234 282 298 338
De pups wegen we iedere dag en zo nodig leggen we ze extra aan of voeden we ze bij. We zijn zeer tevreden en blij met dit prachtige nest.
Meer foto's.19-03-2013 Zaterdag 2 maart zijn we naar de show in Groningen geweest met Aischa. Ze deed het erg goed, beter dan verwacht en werd eerste met een veel belovend en was beste puppy, erg trots op onze dame. We mochten hierdoor ook naar de ere ring, erg spannend maar ook daar deed ze erg haar best, helaas zijn we hier zonder plaatsing de ring uitgegaan, maar wel een ervaring rijker. Meer foto's.22-02-2013 Foto van een pup. Meer foto's.
13-02-2013 Onze Faya is drachtig en we verwachten over 5 weken pups van haar.
21-12-2012 Pups geboren, 2 reutjes. Meer foto's.
13-12-2012 Dolly, 8 weken drachtig. Meer foto's.


11-12-2012 Zaterdag 24 November zijn we naar de winner Amsterdam geweest. We hadden Femke en Aischa mee. Ze hebben zich keurig gedragen tijdens de reis en waren dan ook erg trots op onze toppers. Beide honden werden beloond met een belovend en een tweede plaats. De keurmeester gaf aan alle pups een belovend, wel jammer. Femke vond het nog wat spannend, daardoor ging het lopen een beetje de mist in, maar ze is ook nog maar 6 maand al met al erg trots op onze mooie brindel dame. Aischa deed het met haar 4 maanden erg goed, beter dan verwacht aangezien we nog maar twee keer op ringtraining waren geweest. Ook al zo'n toppertje. Op naar de volgende show.


Echo van Dolly.

28-11-2012 Dolly is 6 weken drachtig. Meer foto's.


09-09-2012 Op 9 september zijn we met Femke naar de show in Alkmaar geweest en dat was niet geheel zonder resultaat. Ze kreeg een veel belovend en werd beste baby. We zijn erg trots op haar dat ze het zo goed deed. Ze stond netjes en bleef ook netjes staan, meelopen deed ze ook super. Erg trots op zo'n leuke lieve dol enthousiaste hond, op naar de volgende show.

30-08-2012 Wij hebben een nieuwe Bullmastiff; Femke.


Femke (foto Frido Smeets).


Ouders van Femke.

Meer foto's.


08-06-2012 Onze kennel is uitgebreid met twee nieuwe Franse bullen. We zijn op verdrietige wijze aan deze twee toppers gekomen. Het zijn twee teefjes, Chanel v Salubaro en Dolly v Salubaro. We zijn heel blij met onze nieuwe aanwinsten en we hopen dat we met deze twee toppers een eigen lijn kunnen opzetten. We hebben ze gekocht van de kennel Salubaro die wegens gezondheidsredenen voorlopig zijn gestopt met fokken. Wij wensen de familie dan ook heel veel sterkte in deze moeilijke tijd en hopen dat het spoedig beter mag gaan. Jullie gaan snel meer horen van onze nieuwe aanwinsten!


Dolly van Salubaru.


Chanel van Salubaru.

06-02-2012 Deze foto's heb ik gekregen van de eigenaren van Gijs, hij ziet er top uit en we zijn dan ook erg blij met de foto's bedankt!!


Meer foto's.

01-10-2011 - Op 1 oktober zijn wij afgereisd naar de IJsselshow in Zwolle.
Onze Koko is mee geweest en een reutje uit het eerste nest van onze Faya, Arlon. Nou dat was geen succes, de keurmeester was niet echt op mijn hand, onze Koko mocht ik niet belonen met snoep, hij was al vet genoeg werd mij verteld, pardon!!!!! Hij is juist heel mooi op gewicht en nog erg jong en ik wil het graag leuk houden voor hem.
Helaas zat het helemaal niet mee en wou Koko ook niet eens lopen en ging echt in de staak wat erg jammer was aangezien hij een heel mooi gangwerk heeft.
We kregen dan een belovend wat ik al heel wat vond aangezien onze Koko zo niet echt te beoordelen was.
Nu moest ik meteen daarna met Arlon de ring in maar ik was nog helemaal van slag wat de keurmeester mij had gezegd, maar we deden ons best en Arlon heeft dan ook netjes een ZG gekregen.
We hebben er een gezellige dag van gemaakt en ik vond het heel gezellig om de dag samen met de eigenaren van Arlon door te brengen.
Op naar de Martinidogshow op 5 en 6 maart.

02-06-2011 - Donderdag 2 juni zijn we afgereisd naar Utrecht met onze Bullmastiff Wendy. Dit was haar eerste show dus voor ons allemaal erg spannend wat ze van haar zouden vinden.
Wendy gedroeg haar gelukkig voorbeeldig, dat kan ook wel eens anders zijn, ben al een paar keer over de kop gegaan met haar. Als ik met de ringtraining aan het lopen ben met haar en ze in 1 keer was leuks ziet dan rent ze zo voor je langs en dan ga je plat op je snuit, lolbroek. Toen we in de ring waren heeft ze echt haar best gedaan en dat vond ik erg knap het was die dag behoorlijk warm. We zijn eruit gegaan met een zeer goed en als commentaar dat haar ogen te licht waren en haar staartaanzet wat te laag was, maar verder erg goed commentaar. We zijn al lang blij dat ze zo braaf was en ook nog een zeer goed behaald heeft. We hebben nog even met de fokker van Wendy gesproken, die een geweldige reu bij hun hadden genaamd Dozer een Amerikaanse reu die hun te 'leen' hebben in 1 woord wouw wat een mooie hond is dat, hij heeft het ook erg goed gedaan en heeft een eerste plaats behaald in zijn klasse.
Verder hebben we een hele leuke dag gehad en met veel mensen gesproken en van alles geleerd over het ras. Sebtember gaat ze mee naar Leeuwarden, naar de clubmatch kijken we dan wat ze daar van haar vinden, spannend.

25-04-2011 - Maandag 25 april zijn we met Noa naar de paas show geweest in Leeuwarden. We hebben deze dag lang moeten wachten tot we de ring in konden en dat was voor Noa te lang en ze was dan ook erg moe. We nemen de eerst volgende keer zo ie zo een bench mee zodat ze meer rust krijgt en nog fris is als we de ring in gaan. We hebben nog even gesproken met de eigenaren van Arlon (pup van onze Faya) dat was erg gezellig en we hebben foto's van hem mogen bewonderen, man wat is dat een mooie hond geworden, binnenkort gaan we even naar hun toe om hem in het echt te bewonderen.
We hadden weer een grote groep honden en toen we eindelijk aan de beurt waren was Noa al erg moe, wat ons echt een plaatsing heeft gekost, aangezien ze er drie al had geplaatst en wij samen met nog iemand over mochten lopen. Noa wou echt niet meer lopen en zo werd de andere hond vierde, erg jammer. Er werden ook haast geen uitmuntend uitgedeeld als je geluk had werden de eerste 2 uitmuntend en de rest kreeg dan een zeer goed of lager, dat hadden wij nog nooit meegemaakt.
Onze Noa kreeg dan ook een zeer goed met een goed keurraport, wij waren blij en haar volgende show is in september de clubmatch in Oranjewoud, we hebben er weer zin in.10-04-2011 - Zondag 10 april zijn we met Noa naar de kampioens clubmatch geweest in Oranjewoud. We hadden net zoals in Groningen een grote klasse van maar lieft 20 honden.
We verwachten er niet veel van, maar tot onze verbazing werden we samen met nog drie honden er uit geselecteerd om door te gaan naar de ere ring. Man wat waren wij trots. We waren al blij geweest met een zeer goed maar dit is echt boven verwachting gegaan. Bij het binnen komen van de ere ring werd er voor iedereen geklapt, wat was dat een super gevoel. We werden uiteindelijk als vierde geplaatst en mochten een mooie beker en twee zakken voer mee naar huis nemen.
Noa heeft dan ook een uitmuntend gehaald. Natuurlijk waren we ons foto toestel net deze dag vergeten en hebben daarom ook wat foto's gemaakt toen we thuis waren. Onze dag kan echt niet meer stuk en hopen in de toekomst dat Noa nog meer mooie prijzen in de wacht kan slepen, op naar de paas show in Leewarden.
Meer foto's.

31-03-2011 - Zondag 6 maart zijn we naar de Martinidogshow in Groningen geweest met Noa.
We gingen erheen om minimaal een zg tje te behalen en dat is gelukt. We zijn ape trots op Noa en ze deed het dan ook keurig, terwijl we in een grote groep zaten dus lang moesten wachten. Ze deed netjes haar ding en je kon merken dat de ring training haar erg goed had gedaan. We hebben een zeer goed gehaald met als opmerking dat ze nog te puppie achtig is en dat wisten we eigenlijk zelf ook al. Zondag 10 april gaan we met haar naar de kampioens club match van de bulldoggen club en zijn dan erg benieuwt wat ze daar van haar vinden. De paas show in Leeuwarden staat ook nog in de planning. Hopelijk gaat het net zo goed als is Groningen dan kan onze dag in ieder geval niet meer stuk, een uitmuntend komt vanzelf als ze wat ouder is.

06-03-2011 - Zondag 6 maart gaan wij naar de Martinidogshow in Groningen met onze nieuwe aanwinst Noa. We hebben er hard voor getraind en gaan dan ook wekelijks met haar naar de ringtraining. We zijn erg benieuwt wat ze van haar vinden. Spannend is het in ieder geval wel.


Meer foto's.

20-02-2011 - Zondag 20 februari is Attila fan it roaske roepnaam Bickel bij ons op bezoek geweest. Bickel is een zoon van onze Faya en inmiddels al weer een half jaar oud. We hebben het reuze gezellig gehad en we vonden het dan ook heel leuk dat de baasjes van Bickel hier helemaal even wouden komen om hem te laten zien aan ons. Hij heeft een super goed en leuk plekje gekregen en ziet er toppie uit. Het is erg leuk om een pup weer te zien als hij al weer wat ouder is, spreekt nog meer dan een foto. Hij heeft ook een top karakter In de toekomst gaat Bickel ook mee op show om te kijken wat de keurmeesters van hem vinden, daar zijn wij uiteraard ook aanwezig om te kijken. We willen dan ook de baasjes van Bickel heel erg bedanken voor de gezellige middag. We hebben geprobeerd om wat leuke foto’s te maken, helaas vonden de honden het spelen leuker dan mooi op de foto komen, maar dat mocht de pret niet drukken.


Meer foto's.

01-11-2010 - Eindelijk bericht van raad van beheer, de pups worden dinsdag 2 november gechipt. Verder gaat het zijn gangetje hier, de pups worden steeds leuker en de karaktertjes worden ook duidelijker. Probeer ze hun te leren dat ze op een krant hun behoefte moeten doen maar ze vinden kranten vooral leuk om te verscheuren.


Andor. Meer foto's.

26-10-2010 - Maandag 26 oktober zijn de pups geent en nagekeken door de arts. Ze zijn allemaal goed gezond bevonden. Dindag weer even ontwormen dan weeg ik ze ook weer even. Heb Raad van beheer even gebeld omdat ik nog niks heb gehoort wanneer ze komen te chippen, nou daar werd ik ook niks beter van, ja ze komen tussen de 5 en de 8 weken werd mij verteld, dus afwachten maar krijg vanzelf bericht. De pups lopen nu ook elke dag in de woonkamer rond een heerlijk gezicht al die puppies op ontdekking reis. Verder gaat alles zijn gangetje.

16-10-2010 - Zaterdag 16 oktober op mijn verjaardag zijn twee van de pup eigenaren geweest om een pup uit te zoeken. Het was erg lastig kiezen, maar het is gelukt.
Zondag 17 oktober is ook 1 van de eigenaren geweest om een pup uit te zoeken, we vonden het weer erg gezellig om met de pup eigenaren te praten en om hun de goed gegroeide pups weer te laten zien. De pups doen het erg goed en eten nu hun geweekte brokjes super op zelf hun pootjes worden afgelikt , vanaf maandag gaan ze over op de normale brok.
Maandag worden de pups ook geent en goed nagekeken door onze dierenarts. We zijn erg blij met dit mooie nest pups en ze doen het erg goed, ook zijn we heel dankbaar dat we hele leuke eigenaren hebben gevonden, hopelijk heeft Andor ook snel een leuke baas. Volgende week ook weer ontwormen. De chipper zal ook wel snel langs komen om ze te chippen, zal er even achteraan bellen wanneer ze langs komen.
In het weekend van 6 en 7 november gaan de eerste pups al naar hun nieuwe baas, dat zal wel even slikken zijn, je bent er dag en nacht mee bezig en ziet hun van jongs af aan opgroeien, gelukkig krijgen ze het erg goed.


25-09-2010 -
Zaterdag 25 september hebben de pups kennis gemaakt met hun nieuwe baas, 1 eigenaar komt over twee weken voor de eerste keer bij de pups kijken, en vanaf dan mogen de pups ook worden uitgezocht. Het was erg gezellig en wij vonden het leuk om alvast kennis te maken met de nieuwe pup eigenaren.


Faya, net voor de keizersnee. Klik hier voor meer foto's.

13-09-2010 - Op maandag 13 september heeft Faya From heck-tree 4 prachtige gestroomde reutjes gekregen met de keizersnee.
Alles is gelukkig heel goed gegaan, alleen de eerste dagen had Faya wat moeite met het moederschap vanwege calcium tekort, maar na een week veel waken en bij flessen gaat het de goede kant op en we zijn nu inmiddels bijna twee weken verder en de pups groeien als kool, ook Faya is helemaal gewend aan het moederschap en bewaakt haar kroost goed. De pups hebben inmiddels allemaal de oogjes open.
We zoeken voor 1 reutje nog een baasje, de rest heeft al een baasje.

De nieuwe eigenaren hebben ook al namen uitgezocht voor de pups,
Aike Atilla Arlon Andor.

Gewichten pups12-07-2010
- Op maandag 12 juli is onze fawn teef Faya from Hecktree gedekt door de gestroomde reu Fico Le Beautête. Faya en Fico hebben allebei een uitstekend karakter wat wij heel erg belangerijk vinden. Faya heeft diverse keren een zg behaald op de show en Fico diverse keren uitmuntend, Fico behaalde een eerste plaats in Alkmaar 2009 en ook behaalde Fico een derde plaats op de winner 2009.

Faya


Fico
 


     
 
© ItKin Design 2013
Home